Occultfest 2019

Helaas moeten we jullie mededelen dat er geen Occultfest 2018 plaats zal vinden. We zijn zeer gelukkig met onze trouwe vaste kern vrijwilligers en bezoekers. Om diverse redenen slaan deze regelmatig eens een editie over, omdat het gewoon even niet uitkomt. Om een gelijke reden willen we ons als bestuur een extra jaar gunnen om de 17de editie van Occultfest in 2019 voor te bereiden .

We krijgen hierdoor ook meer tijd voor de Metal Battle 2018 welke we samen met Stichting Noord Geldersch Metaal en diverse overige partners organiseren. Zie www.metalbattle.nl Meld je aan op www.metalbattle.nl als jouw band interesse heeft om me te doen.

De finalisten van de Metal Battle 2018 zouden we ook graag programmeren op Occultfest 2019

De provincies met voldoende deelnemers sluiten binnenkort hun voorronde. Verder merken we graag op dat de restricties voor bands met een platen deal en dergelijke zijn aanzienlijk versoepeld. Zie het reglement op www.metalbattle.nl

Als de Metal Battle 2018 weer een succes word gaat de Metal Battle 2019 een grotere rol spelen binnen Occultfest. We willen Occultfest 2019 weer samen met de bands, vrijwilligers, sponsors, donateurs en de gemeente Hoogeveen organiseren. De exacte datum van Occultfest 2019 hangt nog af van enkele idee├źn waarmee we nog spelen. Meld je alvast aan als je ons wilt helpen als band, vrijwilliger, sponsor of donateur. We kunnen jullie dan beter informeren over de gang van zaken. Met de concrete toezeggingen en donaties kun je natuurlijk wachten tot onze plannen definitief zijn.

We willen u nog even wijzen op onderstaande culturele uitspattingen:

27 januari Metal Battle Voorronde Drenthe te Hoogeveen
Meer info @ http://www.hetpodium.nl

10 maart Metal Battle Veldslag Noord te Hoogeveen
Meer info @ http://www.hetpodium.nl

SEE YOU @ Metalbattle 2018

Jaco, Mark & Winanda.