Occultfest 2019

Er wordt algemeen aangenomen dat het maken van muziek  een gunstig effect heeft op het denkvermogen van de muzikant. Dit wordt mogelijk deels te niet gedaan door het drinken van een biertje. Maar door het spelen in een band leer je samen te werken en vormt  elk optreden een uitdaging.

Een weekend kamperen rond het kampvuur met een biertje in de hand kijken naar  15 bands die de toekomst  van de Metal zullen verdedigen. Want  Iron Maiden, Megadeth en Metallica verdienen een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen. 

We zijn in principe  rond met een Drentse band die in de  jaren 80 Nederland en Duitsland domineerde op metal gebied.

Klik hier om donateur te worden en zie dit fenomeen voor €6,66 adviseer ons inzake de overige 14 bands.

De line-up is ondertussen rond.

 

Een weekend kamperen rond het kampvuur met een biertje in de hand kijken naar  15 metalbands op een uniek podium in een gemoedelijke sfeer. Wat ons betreft verdienen  Iron-Maiden , Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen. 

In de jaren 80 domineerde een Drentse band Nederland en Duitsland op metal gebied.

Eind jaren negentig kwam Iron maiden met de single Bring Your Daughter… to the Slaughter.

Wat ons betreft verdienen Iron Maiden, Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bring_Your_Daughter…_to_the_Slaughter

 

Een weekend kamperen rond het kampvuur met een biertje in de hand en 15 metalbands op een uniek podium in een gemoedelijke sfeer haalt je even uit de waan van de dag.  Wat ons betreft verdienen  Iron-Maiden , Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

 

Een weekend kamperen rond het kampvuur  met een biertje in de hand kijken naar  15 metalbands op een uniek podium is een oer gevoel van vrijheid.  Wat ons betreft verdienen Iron Maiden, Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen. 

 

Kill ‘Em All is het debuut album van Metallica.

Wat ons betreft verdienen  Metallica,  Iron-Maiden  en Megadeth een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kill_%27Em_All

 

Een weekend kamperen rond het kampvuur met een biertje in de hand en 15 metalbands op een uniek podium heeft zo zijn kwaliteiten die niet iedereen kent en kan waarderen.  Wat ons betreft verdienen  Iron-Maiden , Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdien

 

Youthanasia is het zesde studio album van  Megadeth,

Er word algemeen aangenomen dat het maken van muziek  een gunstig effect heeft op het denkvermogen van de muzikant. Dit word mogelijk deels te niet gedaan door het drinken van een biertje. Maar door het spelen in een band leer je samen werken en vormt  elk optreden een uitdaging.

Wat ons betreft verdienen  Megadeth, Iron-Maiden  en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Youthanasia

 

Occultfest-www-2

Een weekend kamperen rond het kampvuur in ene super mooie omgeving met een biertje in de hand kijken naar  15 metalbands op een uniek podium. Meer of minder kunnen we er niet van maken! Wat ons betreft verdienen  Iron-Maiden , Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

 

The number of the beast was het derde album van Iron maiden  en de eerste met Bruce Dickinson op zang  

Wat ons betreft verdienen  Iron-Maiden , Megadeth en Metallica een eerbetoon op Occultfest 2019. Niet door een cover band maar door enthousiaste muzikanten die staan te trappelen om het stokje over te nemen van de iconische bands die ondertussen een rustige oude dag verdienen.

 In de  jaren 80 domineerde een Drentse band Nederland en Duitsland op metal gebied. Klik hier om donateur te worden en zie dit fenomeen voor €6,66 adviseer ons inzake de overige 14 bands.

 https://en.wikipedia.org/wiki/The_Number_of_the_Beast_(album)

De line-up is ondertussen rond.