Metal Battle 2023

Ten eerste de beste wensen voor 2023

De Drentse Voorronde van De Metal Battle vind plaats  op vrijdag 24-03-2023 in Het Podium te Hoogeveen.

Vorig jaar kon de Drentse Voorronde  door een gebrek aan voldoende deelname helaas niet door gaan. Vlak voor de lockdown in 2020 heeft Nephylim Veldslag West gewonnen. Zij hebben ons voorstel geaccepteerd om in plaats van de winnaar van Voorronde Drenthe aan Veldslag Noord deel te nemen. Uiteindelijk heeft Nephylim naast Veldslag Noord ook de finale gewonnen en hebben op het fameuze Wacken Open Air de 4de plek uit 28 deelnemers bemachtigd.

Omdat we dit ook graag een band uit Drenthe gunnen bieden we onder bepaalde voorwaarden onderstaande onkosten vergoedingen voor alleen Drentse bands:
Winnaar voorronde Drente als Drentse band €50,-
Winnaar Veldslag Noord als Drentse band €75,-
Winnaar MB Finale als Drentse band €125,-
4de op Wacken 2024 als Drentse band €100,-
3de op Wacken 2024 als Drentse band €200,-
2de op Wacken 2024 als Drentse band €300,-
1ste op Wacken 2024 als Drentse band €400,-

We organiseren de Metal Battle met het doel dat bands de kans krijgen hun prestaties optimaal te tonen aan een zo groot mogelijk publiek. Als een band de geboden vervolgkansen onvoldoende benut behoud stichting Occultfest het recht voor de onkosten vergoeding te korten.  Ook dienen we alles wel netjes boekhoudkundig af te werken

Bands met interesse kunnen zich aanmelden via www.metalbattle.nl De data van de overige voorronden, veldslagen(halve finales)
en de finale vind je hier ook

Mochten er nog vragen zijn bel gerust.