Geachte Muziek Vrienden
 
Helaas is de crowdfunding op 61% blijven steken. Maar we laten het doorgaan van Occultfest 2017 niet afhangen van een crowdfunding actie.
We hebben immers de winnaar van de publieksprijs van de Metal Battle Finale op 22 april te Harderwijk een plek in de programmering belooft. 
 
Een harde kern van vrijwilligers inclusief bestuur gaan weer hun uiterste best doen er een zowel uniek als authentiek Occultfest 2017 van te maken. Wij hopen op uw hulp en/of  komst want des te groter het succes van Occultfest 2017 des te groter de mogelijkheden voor een eventueel Occultfest 2018. We hopen rond het zesde uur van de zesde dag van de zesde maand van 2017 jullie het programma te presenteren. volg onze Twitter en facebook voor sneak previews.
 
Met vriendelijke groeten namens Stichting Occultfest,
 
Jaco, Mark en Winanda,

Nog geen 10 jaar geleden:

  • Mocht je een biertje drinken als je 16 was.
  • Mocht je een sigaret roken in een cafe.
  • Trad menig (metal) band regelmatig op in kroeg of jeugdhonk.
  • Was er nog Waldrock, Dokkem open air of Fortarock.
  • Kocht je een nieuwe computer die aanzienlijk meer kon dan je oude.
  • Was men nog niet collectief verslaafd aan Facebook.
  • Kende men nog geen IS
  • Mocht je je eigen meegebrachte lauwe bier zuipen op de camping van Occultfest.

Wees gerust wij houden van metal en dus politiek incorrect en hebben alleen jullie hulp nodig om de 16e editie van een uniek en authentiek Occultfest te organiseren.

Sponsor ons voor 100 euro en je hebt inspraak in de programmering, 16 munten , gratis entree + camping plekken voor jezelf en 3 vriend(in)en. en als klap op de vuurpijl staat er een gekoeld kratje bier naar keuze voor je klaar op de camping. Zodat je wel weer als vanouds bier kunt zuipen op de Occultfest camping. (maar dan nu wel gekoeld) Tevens maak je kans op een verrassing.

Heb je geen 3 vriend(in)en of een kleiner budget dan zijn er ook ander leuke tegen prestaties en maak net even minder kans op een verrassing.

Je kun natuurlijk ook vrijwilliger worden en fysiek helpen om van Occultfest een waar feest te maken.

Als we voor 11 maart 20:00 de 666 euro en 666 ‰ van de gevraagde vrijwilligers bij elkaar hebben word elke crowdfunder lid van club 666 en heeft inspraak op de programmering van occultfest 2017 en geeft Stichting Occultfest direct een rondje tijdens de Veldslag Noord van de Metalbattle 2017 in het podium.  (gratis entree voor iedereen)

Als de stembussen voor de tweede kamer verkiezing sluiten stuit ook deze campagne en gaat het bestuur van Stichting Occultfest in conclaaf over de plannen inzake Occultfest 2017.

Hopelijk kunnen we een decennium vol afgunst, betutteling, overwaardering en wantrouwen afsluiten met een duivels mooi Occultfest.

Want laten we het in godsnaam gezellig houden!

Klik hier en help ons de 16e editie van een uniek en authentiek Occultfest te organiseren en beslis mee welke bands er op Occultfest 2017 spelen.

Beauty is in the eye of the beholder.