Helaas geen Occultfest in 2023

We krijgen vanuit verschillende kanten vragen over een mogelijk Occultfest in 2023, nadat er door COVID-19 weinig mogelijk was op festivalgebied. Bij deze willen we jullie meer duidelijkheid geven. In 2023 gaat het nog niet lukken om Occultfest te organiseren, doordat de persoonlijke omstandigheden van Winanda en mij dit nog niet toelaten.

Zo heb ik zelf o.a. in 2021 een hartinfarct gehad. Na het plaatsen van een stent had ik eigenlijk nergens meer last van, zo lang ik er niet over nadenk.
Daarnaast is vorig jaar is bij mijn jongere broer MS gediagnostiseerd. Dit had hij achteraf al jaren eerder onder de leden.  Sinds afgelopen zomer ondersteunen mijn zus en ik hem hiermee.

Ondanks dat we zeer veel hulp van onze vrijwilligers krijgen blijf ik toch een soort van eindverantwoordelijke, zolang we naast het Occultfestterrein wonen.  Als we dan Occultfest organiseren willen we het met de volle aandacht en overtuiging doen of we doen het niet.

Ondanks dat het zeker bij ons begint te kriebelen als we er over nadenken, hebben Winanda, Mark en ik toch besloten dat er in 2023 geen Occultfest komt.

Hopelijk laten de omstandigheden het toe dat we in september besluiten om weer te gaan voor een Occultfest in 2024 en alles op te starten voor de voorbereiding. Uiteindelijk ben je namelijk wel gedurende een jaar naast je werk, gezin en Metal Battle druk met de organisatie van het festival. We hopen dat we jullie dit najaar positief kunnen berichten over Occultfest 2024 en hopen op jullie begrip. Uiteraard kijken ook wij er naar uit om jullie weer te zien.

Met vriendelijke groeten namens Winanda en Mark,

Jaco Zuidema