Waarom “Beauty is in the eye of the beholder” ?

De harde kern vrijwilligers inclusief bestuur organiseren een eventueel Occultfest naast hun werk, gezin en dergelijke.

Door de 15 edities ervaring is er ondertussen op organische wijze een concept ontstaan.

Maar het belangrijkste blijft dat onze bezoekers inclusief vrijwilligers, bandleden en dergelijke een mooi weekend hebben.

De één reserveert alleen een gratis polsbandje voor de festivalweide, de ander reserveert het volledige pakket met korting.

Weer een ander kijkt op de dag of die komt en blijft kamperen. Occultfest is een festival waar veel mag en weinig moet.

Dit willen we ook graag zo houden. Maar het dilemma blijft dat een deel van de bezoekers graag specifiekere bands, uitgebreidere lichtshow en nog betergeluid willen. Maar  een ander deel vooral komt voor de sfeer en regionaal talent.

De wereld draait ook zeker door zonder Occultfest, En wat je niet kent dat mis je ook niet.

Met 15 edities hebben we ons inziens laten zien wat we kunnen. Hieruit mag men ons inziens verwachten dat het met enige hulp ook een succesvol Occultfest 2017 kunnen organiseren

Occultfest is toevallig wel een Drents Festival.

Met een dergelijke instelling heb  je blijkbaar  weinig succes  in subsidie land en bij de jeugd van tegenwoordig want de bezoekers aantallen lopen stiekem wel wat terug en de overheidssteun loopt niet synchroon met de toegenomen verantwoordelijkheden en verstoringen van de markt.

Vandaar ons verzoek om directe steun van degenen die zelf wel uitmaken wat ze wel of niet leuk vinden.

 

 

 

Klik hier en help ons de 16e editie van een uniek en authentiek Occultfest te organiseren en beslis mee welke bands er op Occultfest 2017 spelen.