Occultfest zoekt donateurs


Als er geen gekke dingen gebeuren gaan we in 2019 de 17de editie van het Occultfest organiseren.
Doordat stichting Occultfest ondersteund wordt door meer dan 50 vrijwilligers kunnen wij een zeer groot deel van de zaken in eigen beheer uitvoeren.
Hierdoor is het mogelijk de kosten zodanig laag te houden dat we geen hoge entree prijzen hoeven te vragen.

Nu zitten we met het dilemma dat we aan de ene kant graag de muziek liefhebbers tegemoet willen komen met professionele PA apparatuur,
uitgebreide lichtshow en het programmeren van exclusievere bands.
Maar aan de andere kant zijn er ook gasten die vooral komen voor de sfeer of om een feestje te bouwen met hun regionale helden.
Wij vinden we het dan ook raar om de entree prijs te verhogen ten behoeve van exclusievere bands en andere extra's waar zij niet om vragen.

Daarom is er ook de mogelijkheid aan de echte fans van Occultfest om voor minimaal €6,66 donateur te worden voor de editie 2019.

Dit is de kans om stichting Occultfest financieel te waarderen voor al die jaren dat Occultfest gratis te bezoeken was.
Mede door een financieële onafhankelijkheid kan stichting Occultfest zich wapenen tegen censuur en overige tegenwerking van bekrompen zielen.

Naast een gratis pols bandje voor de festival weide van Occultfest 2019 bieden wij onze donateurs en vrijwilligers de mogelijkheid
om zijn / haar stemmen uit te brengen inzake de programering van Occultfest 2019. De exacte details volgen ter zijner tijd.

Onder andere aan de hand van het verworven donatiebedrag zullen wij het definitieve muziekbudget vaststellen.

Wij vragen u de onderstaande gegevens te verstrekken.

Op het opgegeven e-mail adres ontvangt u een brief met een link die u moet aanklikken om uw gegevens toe te voegen aan de data base.

Na het toevoegen van de gegevens aan onze data-base krijgt u zo spoedig mogelijk een E-mail met de betreffende details.

Voornaam:
Achternaam:
E-mail
Woonplaats
Deze ligt in: Selecteer
Opmerking: